Slipp insyn med privacy glas

Tekniken kan verkligen skapa underverk. Saker som förenklar livet och gör det lättare att leva. Där det går att få insynsskydd och samtidigt kunna ha reklam på dem. Att kombinera ett fönster med reklam möjligheter kan passa för många verksamheter. Det kan också vara ett bra sätt att skydda från insyn men utan att det påverkar ljusinsläpp. Välj ett privacy glass och du kan då ställa in det efter dina krav och behov. Det kan ställas in så att du ser ut och in under dagen men på kvällen tas den möjligheten bort och istället visas reklam.

Framstegen vi gör för att kunna leva privat är fantastiska. De är perfekta i kontorslandskap där man vill behålla ljusinsläppen men samtidigt kunna skärma av. Du kan självklart själv välja hur mycket insyn du ska ha eller när det ska skärmas av. Dessutom kan du ändra det enkelt och smidigt. Det är trots allt fördelen med ett glas som reklam kan projiceras på.

Privacy glaset är ett fantastiskt framsteg

Alla vill vi kunna koppla av utan att känna att alla kan se en. Det är trots allt många tillfällen som finns där man inte vill att alla ska kunna se in. Samtidigt vill man kanske inte förlora ljusinsläppet som gardiner kan leda till. Då kan ett privacy glas vara precis det man behöver. Ställ in det så att det passar för dina behov och krav. Släpp in ljuset och skärma av rummet eller kontoret. Det kan användas för att visa reklam efter att butiken har stängt. Ett fantastiskt sätt att kunna kombinera ett fönster med en projektorduk. På det här sättet kan man själv påverka hur väl andra kan se in utan att det påverkar ljusinsläppet.